Menu

Avonturenkoffertje

Geplaatst: 30-05-2024

Minstens zo aantrekkelijk als een ‘happy meal’ koffertje, maar dan gezond, want in plaats van honger krijgen kinderen  zin in avontuur. Naar buiten de natuur in, dat is wat de avonturen koffertjes als doel hebben.

Dit ‘happy meal zonder plastic’ koffertje van de avonturen is een aanvulling op de al belevingsvolle GPS verhalen bij Kriemelberg Bushcamp. Het avonturen koffertje bestaat uit 9 envelopjes met verrassingen voor tijdens het GPS verhaal. De inhoud van het koffertje is op maat gemaakt voor het nieuwe Hazel en Noot verhaal: De familie Muis zoekt een huis, onder andere ingesproken door Birgit Schuurman.

Niet alle inhoud mag verklapt worden maar in één van de meest verrassende envelopjes zit een geurzakje, het ruikt  zowaar écht naar de kastanjesoep uit het verhaal. Je ziet aan de gezichtsuitdrukking van de spelers dat ze opgaan in deze heerlijke geur, wauw. Dus zo ruikt kastanjesoep!

Een ander opdracht-envelopje is het zoeken naar kleur in de natuur en deze op een kleurkaartje wrijven. Passend bij de frambozenverf uit het verhaal. Ook de rest van de envelopjes zetten de fantasie aan. Kinderen kunnen eigenlijk niet wachten om bij elke stop weer een envelopje open te mogen maken. Wat zou er in zitten? Spannend.

Ga op pad en haal voor € 12,50 je koffertje bij de receptie om je avontuur nóg leuker te maken.

  

 

Nieuws overzicht